Erica Wubben

Life Coach – Voor groei en geluk

Erica Wubben

Life Coach – Voor groei en geluk

Even luchten

Loop je spreekwoordelijk over

Heb je behoefte aan een luisterend oor

Wil je niet altijd je vrienden lastigvallen

Zoek je begrip in plaats van goedbedoelde adviezen

Kom je minder buiten dan je eigenlijk zou willen

0,-

Dan is dit je kans!

Elke dag loop ik een rondje buiten, door een van de parken van Zoetermeer. Genietend van wat ik tegenkom. Soms zijn het vlinders, de schaapskudde of de grote runderen die je pad kruisen. Andere keren zijn het vooral de vogels die zich laten zien en horen. Soms loop ik met iemand samen, soms alleen. En altijd kom ik blij en opgewekt thuis. 

Nu weet ik dat er genoeg mensen zijn die eigenlijk ook meer naar buiten willen. Maar het niet doen, dit keer op keer uitstellen. Met deze service kan ik je net dat ene zetje geven. Want hé, ik ben toch al buiten. Waarom loop je niet eens mee? 
Kun je gelijk je hart luchten en even van je afpraten. Gratis en voor niets.

Waarom doe je dit?

Met Zorgen zonder Zorgen werk ik aan een grotere missie: Eenzaamheid de wereld uit. De slogan van de coachingspraktijk is niet voor niets: Met aandacht voor elkaar.

Mijn ervaring is dat vrijuit praten over wat je voelt en denkt ontzettend veel lucht kan geven. Alsof je een fluitketel van het vuur haalt, even de stoom eraf. Omgekeerde werkt het helaas ook zo, niet praten over wat je bezig houdt en dit onderdrukken zorgt voor een gevoel van eenzaamheid. 
Als coach wil ik geen duurbetaalde vriendin zijn. Niemand zou hoeven betalen om alleen zijn hart te luchten. Ik ben toch al buiten, zodoende kost dit ook geen extra tijd.  Goeie combi toch, deze ‘Even luchten’ service. Een uurtje je verhaal kwijt kunnen, terwijl we gelijk een rondje lopen. Gezond voor lichaam en geest. 

Is dit een vorm van coaching?

Bij coaching werken we aan een concreet doel. Daar help ik je met oefeningen en pakken we de sessies gestructureerd aan. Tijdens dit uurtje ‘Even luchten’ luister ik vooral naar je.  Ik hoop dat je zo even op adem kunt komen en weer met goede moed verder gaat.

Natuurlijk zijn er ook  overeenkomsten: Ik ben met mijn aandacht bij jou en zorg voor een veilige omgeving. Jij kunt jezelf zijn en je kunt je ei kwijt. Geloof me, niets is raar of gek. 

Wil je liever een probleem structureel oplossen? Dan is een coachtraject wellicht iets voor jou. Voel je vrij om eerst mee te wandelen, kennis te maken en je verhaal te delen.
Dan is die eerste stap alvast gezet – letterlijk.  

Waar en wanneer?

Maandagochtend, 8:30 uur, Amerongse Bos

Dinsdagmiddag, 16:00 uur, Edese Bos

Donderdagavond 18:30 uur,  Kaapse Bossen

Zaterdagochtend, 9:30 uur, Amerongse Bos

Dit schema is onder voorbehoud en afhankelijk van het weer.  Neem contact op voor de exacte planning.

Even luchten hooglander zoetermeer

Ik wil mee naar buiten!

Top! Vul het contactformulier even in, dan neem ik contact met je op. Ik reageer z.s.m. en vrijwel altijd binnen 24 uur. Tot snel!